Tervetuloa Tinkiin

Hei ystävä,

Olemme erittäin iloisia nähdessämme sinut täällä. Tinki on nyt ensimmäistä kertaa koskaan julkisesti ulkona, pienen porukan ihmeteltävänä. Olemme julkinen salaisuus: emme vielä huuda olemassaolostamme jokaisessa kanavassa, mutta annamme uteliaiden löytyä pariimme. Toivomme, että teitä uteliaita on paljon!

Olet juuri nyt testaamassa palvelumme beta-versiota. Beta tarkoittaa, että kaikki suunnittelemamme toiminnallisuudet eivät vielä ole pystyssä. Kehitämme palvelua jatkuvasti käyttäjien palautteen ja kokemusten perusteella, joten olet olennainen osa sitä, millainen palvelu suurelle yleisölle julkaistavasta Tinkistä tulee. Kaikki palaute ja kysymykset ovat erittäin tervetulleita! Voit kertoa meille asiasi lähettämällä meiliä osoitteeseen support@tinki.com.

Tinkin tavoitteena on tehdä tekemätön työ näkyväksi, löytää ne paikat, joissa taitoja ja osaamista tarvitaan. Uskomme, että ajan kanssa voimme todella myös luoda lisää työtä Suomeen. Tämä kaikki vaatii kuitenkin isoa joukkoa ihmisiä - ihmisiä etsimään tekijöitä, tekemään tarjouksia, markkinoimaan omia palveluitaan. Tavoitteemme tarvitsee juuri sinua ja monia muitakin.

Rekrytoimme ammattilaisen rooliin ensimmäisessä vaiheessa etenkin freelancereitä – yksityisiä elinkeinonharjoittajia – joille Tinki on ennen kaikkea myyntikanava. Kokeile niin huomaat miten hyviä tarjouspyyntöjä alkaa tippua!

Jo yrittäjinä toimivien lisäksi haluamme palveluun innokkaita, ammattitaitoisia tekijöitä, jotka ovat ehkä uransa jossain vaiheessa harkinneet yrittäjäksi ryhtymistä. Haluamme tarjota helpon keinon kokeilla kuinka hienolta omista töistään päättäminen tuntuu, sekä paikan, mistä ensimmäiset kiinnostuneet asiakkaat löytyvät helposti.

Tulevaisuuden visioihimme kuuluu kaikkea kalenterinäkymistä kokonaisten tiimien etsimiseen ja laskuttamiseen. Kehitämme palvelua jatkuvasti, jotta meistä tulisi itsensä työllistävän ihmisen ykköstyökalu. Ensi vuoden puolella tuomme Tinkiin myös tähän liittyen kevyen ansaintamallin. Tulemme pyytämään tarjouksen lähettämisestä nimellisen maksun, eräänlaisen tarkan kohdennuksen markkinointikustannuksen. Ilmoitamme hyvissä ajoin ennen tämän muutoksen tuomista!

Tinkin missiosta kerromme lisää tässä kirjoituksessa, jossa Tinkin isä Jari Sarasvuo avaa sekä tarinaa Tinkin takana että kaunista tulevaisuutta Tinkille ja sen myötä Suomelle. Me haluamme auttaa ihmisiä ottamaan oma työelämänsä haltuun, tulemaan oman urakehityksensä herroiksi ja rouviksi ja ansaitsemaan mahdollisimman paljon mahdollisimman hyvillä töillä. Toivottavasti tarkoituksemme puhuttelee sinuakin, ja voimme auttaa sinua matkallasi.

Rakkaudesta työhön,
Tinki-tiimi

Ps. Ensimmäinen askel parempaan työelämään on oman profiilin luominen Tinkiin. Olethan jo tehnyt sen?

Haluaisitko tästä sinun tarinasi? Kerro meille mitä osaat!

Liity Tinkiin